0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Toimitustavat

 

 Tee ostoksia meillä  Toimitustiedot  Tietoa meistä  Uusia linkkejä
 

 

 

 

  

 

 

 

Muualle maailmaan:

Posti/UPS – Tilaus lähetetään PostNord jos se ei ole tilaa vievä. Suuremmat, painavammat tai tilaa vievät tilaukset lähetetään UPS:n kautta. 

 

-------------------------------------------------------

Ruotsissa:

Toimituksille Ruotsin sisällä on valittavissa seuraavat rahtitavat:

Postikirje/Postipaketti – Tilauksesi lähetetään ensisijaisesti Postikirjeenä jos tila on riittävä eikä se paina kiloa enempää tai ole kovin arvokas. – Kun tilauksen paino ylittää kilon, on liian suuri kirjeeseen tai arvokas, se toimitetaan Postipakettina (MyPack) lähimpään noutopaikkaan. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestitse antamaasi matkapuhelinnumeroon tai vaihtoehtoisesti kirjeitse.

DHL-paketti – Tilauksesi lähetetään DHL:n palvelupisteen kautta lähimmälle DHL:n noutopaikalle. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestitse antamaasi matkapuhelinnumeroon tai vaihtoehtoisesti kirjeitse. Toimitustavasta riippumatta saat aina toimitusvahvistuksen sähköpostitse kun tuotteet pakataan meillä. Sähköpostissa ilmoitettu mahdollinen kollinumero tulee haettavaksi 24 tunnin kuluessa.

Jos tilaukseesi kuuluu tilaa vieviä tuotteita, eli suksia, sauvoja, suksivoidetelineitä tai muita yli 120 cm:n pituisia tuotteita, on sinulla valittavanasi seuraavat rahtitavat:

UPS Kotiinkuljetus - Tilauksesi lähetetään UPS kotiinkuljetuksena. Toimii parhaiten Keski- ja Etelä-Ruotsissa. UPS toimittaa tilauksen suoraan kotiosoitteeseesi ja toimitus tapahtuu arkipäivisin klo 8-17 välillä. UPS ilmoittaa toimituspäivän verkkosivuillaan, mutta ei valitettavasti soita ennen toimitusta. Jos ketään ei ole kotona, he jättävät ilmoituksen käynnistä yhteystietoineen. Siinä tapauksessa, että sinulla on ovikoodi tai jotain muuta mitä lähetin tulisi tietää, syötätähän tiedot kassalla olevaan kommentit-kenttään. UPS tekee 3 peräkkäistä toimitusyritystä ennen kuin paketti palautuu meille. Pohjois-Ruotsin toimituksiin suosittelemme Postia/Bussirahtia

Bussirahti – Tilauksesi lähetetään bussirahtina ja se saapuu lähimpään bussirahdin noutopaikkaan. Tietyillä paikkakunnilla noutopaikkojen välinen välimatka on pitkä, tarkista mikä noutopaikka sopii sinulle parhaiten osoitteessa www.bussgods.se.

Postin kotiinkuljetus – Tilauksesi lähetetään Postin kotiinkuljetuksena. Palvelu on Postin suorittama ja Posti ottaa yhteyttä puhelimitse ennen toimitusta. Ei sovellu tilaa vieville tuotteille.

Vinkkejä: Kirjoita kassalla toimitusosoitteeksi toinen osoite, jos haluat toimituksen johonkin muualle, esimerkiksi töihin. Klarna-laskulla maksaessa toinen osoitevaihtoehto ei ole mahdollinen, mutta voit kirjoittaa toisen osoitteen käsin kommenttikenttään!