0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Täältä löydät kaikki kaipaamasi tarvikkeet kesän aktiviteetteihin ja urheiluun.

Olitpa sitten matkustamassa ulkomaille tai vietät kesäsi Suomessa, sinulla on mahdollisuus kuntoharjoitteluun missä vain. Kesällä treenaaminen on helppoa ja tarjolla on monia hauskoja aktiviteetteja, asuitpa sitten maalla tai keskellä suurkaupunkia, kuten Helsinki, tai olet rantalomalla tai kesämökillä.

Kesä on täydellistä aikaa itsensä aktivoimiseen. Sää on yleensä hyvä ja vapaa-aikaa on tarjolla enemmän kuin tavallisesti. Tämä luo hyvät edellytykset itsensä kuntoon laittamiselle, kaloreiden polttamiseen ja painon pudotukseen, tekniikan harjoitteluun suuria kisoja varten tai ainoastaan ihanasta ulkoilukokemuksesta nauttimiseen. Jos sää ei ole puolellasi, on myös kotona suuri tarjonta erilaisia treenimahdollisuuksia kuntoon pääsemiseksi, kuten esimerkiksi juoksutekniikan hiomista.

Suomen kesään kuuluvat liikunta ja erilaiset aktiviteetit ja ulkona näkeekin monia ihmisiä, jotka omistautuvat juoksulle tai käyvät pitkillä kävelylenkeillä. Nämä ovat arvokasta treeniä, jonka voit tehdä helposti missä – vain lasten kanssa tai ilman – eivätkä ne vaadi paljon aikaa. Sekä kävely että juokseminen ovat kevyitä treenausmuotoja, mikä tekee niistä ihanteellista kuntoilua kaikille, jotka haluavat aloittaa vartalon treenauksen ilman liikaa rehkimistä. Nämä urheilumuodot eivät vaadi läheskään niin paljon varusteita kuin monet talviliikuntalajit, mutta sitäkin tärkeämpää on, että juoksukengät ovat erittäin korkealaatuisia ja omalle jalalle räätälöityjä niin juoksuun kuin kävelyynkin. Ota huomioon, että hyvillä ja tarkoitukseen omistetuilla varusteilla treenaaminen on paljon hauskempaa.

Jos olet enemmän talvi-ihmisiä ja suorastaan kaipaat päästä ulos lumeen suksien kanssa, tarjoaa kesä mahdollisuuden täydentää treeniä rullahiihdon muodossa. Rullasuksien kanssa voit treenata tekniikkaasi ja valmistautua talven haasteisiin suksien päällä. Oikeilla rullasuksilla voit pistellä menemään ajoteillä, pyöräteillä sekä metsäpoluilla ja näin hyödyntää rajattoman määrän hyviä treenialustoja.

Olitpa sitten vasta-alkaja tai valiourheilija, meillä Skistartissa löytyy kaikki varusteet, mitä vain voit tarvita kävelyyn, juoksuun tai rullahiihtoon.

Alta löydät kaikki kesäurheiluun liittyvät tuotteet niiden alakategoriasta riippumatta. Jos haluat näyttää ainoastaan tuotteet jostakin tietystä alaluokasta, valitse kyseinen laji sivun vasemmasta laidasta tai päävalikosta.

 

 

 

Tuotteet 1 - 36 / 1603

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1 - 36 / 1603

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5