0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Täältä löydät kaikki kaipaamasi tarvikkeet rullahiihtoon.

Olet sitten vasta-alkaja, joka ei ole koskaan rullahiihtänyt tai valiohiihtäjä, meiltä löytyy rullasuksia ja tarvikkeita kaikilta suurilta valmistajilta, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivat tuotteen.

Sitä mukaa kuin murtomaahiihto ja Vaasahiihto ovat tulleet entistä suosituimmiksi, on myös kiinnostus rullahiihtoa kohtaan kasvanut. Suuressa osassa Suomea kunnon hiihtosesonki on jäänyt kuitenkin viime vuosina melko lyhyeksi, joten täydentävä murtomaahiihtoharjoittelu onnistuu ainoastaan rullahiihdolla. On myös olemassa suuria rullahiihtokisoja, kuten Ruotsin Alliansloppet-rullahiihtokilpailut, joka on pohjoisen suurin kilpailu rullahiihtäjille.

Tänä päivänä rullasuksitarjonta on runsas. Etulinjan rullasuksien valmistajiin kuuluvat Elpex, Swenor, Fischer, Marwe, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo ja Skike. Sukset eroavat toisistaan erityisesti hinnassa ja muotoilussa. Siksi on tärkeää, että ennen ostamista mietit, mihin haluat käyttää rullasuksia ja kuinka paljon olet valmis sijoittamaan rahaa uuteen suksipariin.

Toinen hyvä miettimisen aihe on, haluatko hiihtää perinteisellä tyylillä vai luistella, ja millaisella alustalla tulet ensisijaisesti hiihtämään. Viimeisenä mainittakoon, että suurin osa suksista on suunniteltu asfaltilla hiihtämiseen mutta on olemassa myös malleja, joissa on täyteen puhalletut rullat, jotka mahdollistavat soralla ja metsäteillä hiihtämisen.

Alta löydät samantyyliset tuotteet rullasuksiin / rullahiihtoon liittyvät tuotteet niiden alakategoriasta riippumatta.

Jos haluat näyttää ainoastaan tuotteet jostakin tietystä alaluokasta, valitse kyseinen valikko sivun vasemmasta laidasta tai päävalikosta.

 

Tuotteet 1 - 36 / 645

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1 - 36 / 645

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5