0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Vyölaukut sekä juoma- ja pullovyöt kaikilta suurilta valmistajilta!

Täältä löydät johtavien valmistajien vyölaukut ja juomavyöt, kuten Alpina, Atomic, Björn Dählie, Craft, Enervit, Madshus, Salomon, Skistart, OneWay, Newline, Enervit, Powerslide, Vitargo ja Skigo.

Täydelliset rullahiihtoon! Lisäksi vyölaukut ja juomavyöt ovat sopivia murtomaahiihtoon, alppihiihtoon, retkihiihtoon ja -luisteluun tai talvella lumikengillä hangessa kävelyyn.

Vyölaukku antaa sinulle paikan, jossa kuljettaa mukanasi kaikkea tarpeellista, kuten varaosia, energiapatukoita ja muita energianlähteitä ilman tarpeetonta tilanviemistä ja epämukavaa kantamista. Vyölaukku on ennen kaikkea hyvin käytännöllinen kaikkeen liikkuvuutta ja joustavuutta vaativaan harjoitteluun, jossa koko kehon tulee liikkua vapaasti.

Hyvän juomavyön ansiosta on helppoa saada tarpeellista nesteytystä urheilusuorituksen aikana ilman tarvetta kantaa juomapulloa mukana ja samalla kätesi ja käsivartesi pysyvät vapaina. Tällä tavoin sinulla on aina nestettä saatavilla ilman, että harjoittelusi häiriintyy.

Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä erilaisista vyölaukuista tai juomavöistä. Autamme sinua ostamaan juuri itsellesi sopivan tuotteen.

 

 

 

Tuotteet 1 - 36 / 44

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1 - 36 / 44

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2