0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Osta rullasukset meiltä, jotka osaamme rullahiihtää!

Täältä löydät yhden Pohjoismaiden kattavimmista rullasuksikokoelmista yli 50 erilaisella mallilla johtavilta valmistajilta, kuten Swenor, Marwe, Elpex, Fischer, OneWay, Powerslide, Pro Ski, Skigo, Skike ja Skistart. Kaikki siksi, että voisit löytää juuri itsellesi ja hiihtoosi parhaiten sopivat sukset.

Rullahiihto on ihanteellista heille, jotka haluavat pitää itsensä liikkeessä tai vahvistaa kuntoaan ennen lähestyvää murtomaahiihtokautta. Rullasuksia on sekä perinteiselle tyylille että luistelutyylille sopivia, samoin kuin kaikkea asfaltille soveltuvista nopeista pyöristä ilmatäytteisiin sorateille sopiviin pyöriin.

Voit joko ostaa pelkät rullasukset tai täyden ja erittäin edullisen rullasuksipaketin, jossa rullasuksien siteet on koottu valmiiksi.

Ostaessasi siteet, niiden kiinnityksellä ei ole lisäkustannuksia!

Ostovinkkejä rullasuksille:

Swenor Lasikuitu – Parhaiten myyvin rullasuksi vuosi toisensa jälkeen! Lasikuidusta valmistettu laadukas runko tekee siitä suksen, joka ei petä.

Elpex Wasa 610 – Elpexin myydyin malli. Elpex panostaa Ruotsin markkinoille ja tekee todella hienoja tuotteita, joita voimme ainoastaan suositella.

Swenor Skate Elite – Luistelusuksi, joka myy parhaiten vuosi toisensa jälkeen. Swenor on todellakin onnistunut tämän suksen kanssa. Mallia saa myös hieman halvemmalla.

Skike VX Twin – Skikessa on ilmatäytteiset pyörät, jotka sopivat huonommillekin pinnoille. Sopii myös hiihtoon irtaimella tai kiinteällä kantapäällä. Käytetään tavallisten treenikenkien kanssa.

Powerslide X-plorer – Rullasukset, joissa on ilmatäytteiset pyörät sekä tavallisten monojen ja siteen yhdistelmä. Asfalttia huonommille pinnoille.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää erilaisista rullasuksimalleista tai jos haluat neuvoja pohtiessasi, millaiset rullasukset sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.

 

 

 

Tuotteet 1 - 36 / 84

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tuotteet 1 - 36 / 84

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3