0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Laaja rullasuksisauvatarjous! Asfaltille sopiva kärki asennettuna.

Täältä löydät laajan sauvatarjonnan rullahiihtoon ja -luisteluun tai murtomaahiihtoon merkeiltä, kuten från OneWay, Exel, Skigo, Skistart ja Swix.

Vaihtamalla sauvojen kärjet, voit käyttää samoja sauvoja sekä rullahiihtoon että murtomaahiihtoon. Sauvojen pituuden tulisi olla sama sekä molemmissa lajeissa. Talvella olet lähempänä maan pintaa, mutta sauvapiikit uppoavat alemmaksi, kun taas kesällä piikit jäävät asfaltin pintaan, mikä tekee sauvan pituudesta saman molemmilla suksilla hiihdettäessä. Jos ostat sauvat perinteiseen hiihtoon, sinun tulisi mitoittaa ne 0,85 * oma pituutesi ja pyöristää lukua alas lähimpään 5 cm:iin. Luisteluhiihtoon sinun tulisi sen sijaan laskea 0,9 * oma pituutesi ja pyöristää alaspäin.

Ostovinkkejä sauvoille:

Skistartin rullasuksisauva – sauva alumiinia. Sopii erityisesti hiihtoon kesäaikana. Ei niin herkkä iskuille kuin tavalliset hiilisauvat.

Skistart 100 % hiilisauva – erinomainen sauva niin kesällä kuin talvellakin. Kevytsarjalainen, joka on valmistettu 100 % hiilestä, sauva on kuitenkin herkempi iskuille, jos ne putoavat asfaltilla. Erikoishintaan saavissa yli 100 EUR.

Pidä mielessä, että kaikki rullasuksisauvat myydään pareittain. Valitse kassalla määräksi ”1” saadaksesi yhden sauvaparin.

 

 

 

22 kohdetta

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

22 kohdetta

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo