0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Urheilulaseja porukassa rullahiihtämiseen. Sopivat myös murtomaahiihtoon.

Täältä löydät urheilulasit murtomaa- tai rullahiihtoon valmistajilta, kuten Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross ja Skistart.

Ensimmäiset kaksi ovat kansallisen hiihtojoukkueen suosikkimerkkejä! Näitä laseja voi luonnollisesti käyttää muihin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin, ei siis ainoastaan hiihtolaseina. Monet urheilulasien mallit tulevat useammalla linssillä varustettuna, eli voit itse vaihtaa värin vallitsevan valonmäärän mukaan.

Meillä on myös urheilu- ja hiihtolaseja, joissa on itsestään väriä muuttavat fotokromiset linssit. Joitakin esimerkkejä suosituimmista malleista, joista löytyy fotokromiset linssit, ovat Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT ja Salice Racing.

Lyhyesti kysytyimmistä urheilulaseistamme:

Bliz on merkki, jonka olet nähnyt maajoukkuekäytössä televisiossa. Laseilla on hyvä hinta ja erinomainen laatu!

Cascon laseja näkyy myös maajoukkueen käytössä sekä suurella enemmistöllä ampumahiihdossa. Cascon lasit ovat erittäin käteviä, sillä ne voidaan taittaa nopeasti.

Rudy Project tekee laseista uskomattoman laadukkaita ja tarjoaa jotain niille, jotka haluavat ainoastaan parasta!

Salice tekee jopa lumelta suojeltuja laseja, jotka voidaan taittaa ylös helposti ja nopeasti. Halvempi kuin Casco ja sopii esimerkiksi erinomaisesti niille, jotka haluavat pitää alla myös tavalliset silmälasit.

Skistart on oma tuotemerkkimme, jossa on hyvä laatu ja matalimmat hinnat! Lisäksi saat erikoistarjouksen, kun ostat toiset yli 100 euroa maksavat lasit. Saat ostaa näitä vain hintaan 19,90 € / kpl. (Normaalisti halvimmat maksavat jo 34,90 € / kpl.)

X-Krossilla on kokonainen järjestelmä, joka mukauttaa linssit eri urheilulajeihin samalla kehyksellä. X-Krossin ainutlaatuiset Winter-linssit pitävät kosteuden poissa, ja niissä on myös älykäs kaarihionta.

Jos tarvitset urheilulaseja koskevia neuvoja, kuten millaiset lasit parhaiten sopivat sinulle ja sinun urheilulajiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin; me autamme sinua osumaan oikeaan.

 

 

 

Tuotteet 1 - 36 / 158

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1 - 36 / 158

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5