0931584934 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Urheilutuotteet, joita voit käyttää vuoden ympäri

Meiltä Skistartilta löydät kaiken, mitä tarvitset urheiluun, seikkailuun ja retkille ympäri vuoden. Teemme yhteistyötä ainoastaan parhaiden valmistajien kanssa, jotta voisimme varmistaa, että saat käyttöösi hyviä ja korkealaatuisia tuotteita hyvään hintaan. Tuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Bergans, Bliz, Casco, Haglöfs, OneWay, Primus, Rehband, Salomon, Swenor, Trangia ja Vulkan. Tällä valikoimalla ja monilla muilla tuotemerkeillä uskomme voivamme tarjota jotakin juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Talvi, kevät, kesä tai syksy – sinulla on täydelliset mahdollisuudet lähteä ulos ja treenata hiihtoa, retkiluistelua, rullaluistelua tai juoksua tai nauttia upeista kokemuksista lenkkeillen, vaeltaen ja taivasalla luonnon helmassa nukkuen.

Suomen luonto ja ilmasto tarjoavat elämyksiin vaihtelua, jota on vaikea löytää mistään muualta. Lakeudet, korkeat tunturit, mäet ja tuhannet järvet mahdollistavat kaikenlaisten ulkoilulajien harrastamisen. Kun lisäät näihin luonnon ihmeisiin vielä neljä vuodenaikaa, vaihtelu on melkoista! Ja vaikka haluaisitkin pitää taukoa ruskasta, voit helposti uusia kuntosalijäsenyytesi tai houkutella kaverisi mukaan salibandyn pariin.

Täältä löydät tuotteet, joita voit käyttää vuoden ympäri parantaaksesi elämyksiäsi. Näitä tuotteita ovat lastenvaunut, koiraurheilutuotteet, urheilusuojukset, avintolisät, makuualustat, rinkat, otsalamput, reput ja laukut, makuupussit, urheilulasit, retkikeittiöt, vuokrattavat mökit sekä teltat.

Kun siis etsit varusteita ja tuotteita aktiviteetteihisi vuoden ympäri, tarkasta Skistartin valikoima – meiltä löydät varmasti parhaat tuotteet harjoituksiisi, retkillesi ja seikkailuillesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et olet varma mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle tai miten tuotteet eroavat toisistaan. Olemme urheilu- ja seikkailuvarusteaiantuntijoita ja autamme sinua mielellämme!

Alla tuotteita valikosta "Vuoden ympäri" riippumatta niiden tuotetyypistä. Jos haluat tarkastella ainoastaan tietyn alakategorian tuotteita, valitse kategoria vasemmalta tai päävalikosta. 

 

Tuotteet 1 - 36 / 3093

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1 - 36 / 3093

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5